Επικοινωνήστε μαζί μας
Social Media

MILKO ΤΟΥΡΝΟΥΑ 3Χ3 - ΚΑΛΑΜΑΤΑ 3-4/11/2018

MILKO ΤΟΥΡΝΟΥΑ 3Χ3 - ΚΑΛΑΜΑΤΑ 3-4/11/2018
19 Οκτ
2018

 

      Στα πλαίσια του Αναπτυξιακού Προγράμματος της Ε.Ο.Κ., η Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Καλαμάτας, διοργάνωσε με επιτυχία το τουρνουά Milko «3Χ3» στο λιμάνι της Καλαμάτας, όπου συμμετείχαν 324 παιδιά, ηλικίας 8-18 ετών.

     Τα παιδιά γέμισαν με το παιχνίδι και τις φωνές τους το λιμάνι της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας, ενώ για μία ακόμα φορά αποδείχθηκε η αγάπη των παιδιών για το μπάσκετ και το τουρνουά «3Χ3», καθώς έχει γίνει θεσμός από το 1996 που διοργανώνεται μέχρι σήμερα.

   Το Τουρνουά «3Χ3» έχει σαν σκοπό την ανάπτυξη του μπάσκετ στην ευρύτερη περιοχή, έχοντας ήδη προσφέρει μέσα από αυτή την διαχρονική διαδρομή πολλές φουρνιές καλών παικτών στο μπάσκετ της ευρύτερης περιοχής.

   Νικητές στον διαγωνισμό ελεύθερων βολών αναδείχθηκαν: ο Χρήστος Χρονόπουλος (Δημοτικό) και ο Θοδωρής Πέτσης (Γυμνάσιο – Λύκειο) και στον διαγωνισμό τριπόντων οι Ιωήλ Κουλιέρης, Ορέστης Λιάκας (Δημοτικό) και ο Σπύρος Πετριμέας (Γυμνάσιο-Λύκειο).

   Σημαντική ήταν η βοήθεια από τον σύνδεσμο διαιτητών Κεντρικής και Νότιας Πελοποννήσου, ενώ συμμετείχαν και δύο ομάδες ΚΔΑΠ Α.Μ.Ε.Α. του Δήμου Καλαμάτας, που εκτός του αγωνιστικού κομματιού, πέρασαν τα δικά τους μηνύματα ζωής και αισιοδοξίας σε όλους.

   Παρευρέθηκαν και έκαναν τις απονομές, ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Καλαμάτας κ. Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ο κ. Γιάννης Κουτραφούρης μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ. και Πρόεδρος της Επιτροπής Ανάπτυξης, ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Καλαμάτας, κ. Στάθης Σταματόπουλος, ο Πρόεδρος της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. κ. Σταύρος Κουκάκης, ο Αντιπρόεδρος της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. κ. Χρήστος Δαμουράς, ο ταμίας της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. κ. Νικήτας Βεργινάδης, oΠρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων κ. Σπύρος Ηλιόπουλος, ενώ το «παρών» έδωσαν ο περιφερειακός προπονητής, κ. Δημήτρης Αβδάλας και πολλοί προπονητές σωματείων της Ένωσή μας.