Επικοινωνήστε μαζί μας
Social Media

Πετυχημένο το 1ο ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ CAMP ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ

Πετυχημένο το 1ο ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ CAMP ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ
01 Ιουλ
2022

Άλλο ένα κρίκο στην αλυσίδα των επιτυχημένων της εκδηλώσεων, πρόσθεσε στο κλειστό των Μολάων η Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π., όπου σε συνεργασία με την Ε.Ο. Κ. και το Δήμο Μονεμβάσιας, διοργάνωσαν το "1ο ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ CAMP   ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ " με την παρουσία 25 επιλεγμένων αθλητών από ομάδες της Πελοποννήσου.

     Τη τεχνική ευθύνη του  camp είχαν οι κ.κ. Γιάννης Χρυσανθόπουλος (υπεύθυνος προπονητής Ε.Ο.Κ. για την Πελοπόννησο), Ανδρέας Μπερδέσης(περιφερειακός προπονητής Ε.Σ.Κ.Α.Η.) σε συνεργασία με τους κ.κ. Πέτρο Τσεμπελή (προπονητής Άρη Σκάλας) και Μάνο Αθανασάκη (προπονητής Α.Π.Ο.Ε.Λ. Μολάων).

   Από τις σημαντικές αναμφισβήτητα παρουσίες στο  camp ήταν αυτή του επικεφαλής του αναπτυξιακού προγράμματος της Ελληνικής Ομοσπονδίας παλαίμαχου άσσου της "χρυσής εθνικής του 2005" κ. Κώστα Τσαρτσαρή.

    Οι "αυριανοί"  άσσοι του αθλήματος, είχαν την ευκαιρία ν΄ ακούσουν τις πολύτιμες αθλητικές συμβουλές του κ. Τσαρτσαρή, μετά τη προπόνηση της δεύτερης ημέρας.

     Τη Τετάρτη εξάλλου ο κ. Κώστας Τσαρτσαρής, μαζί με τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π., κ.κ. Γιάννη Κουτραφούρη και Μανώλη Γιαννακάκο, επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Μονεμβάσιας, κ. Ηρακλή Τριχείλη.    

   Στη διάρκεια της συζήτησης  ανταλλάχθηκαν απόψεις για τη συνεργασία των δύο πλευρών, για την Ανάπτυξη του Μπάσκετ στη περιοχή, ενώ συζητήθηκε και η πρόταση της Ομοσπονδίας για τα κλειστά "μπαλόνι", σε Σκάλα και Μονεμβάσια, κάτι το οποίο έγινε αποδεκτό από τη πλευρά του Δήμου.

     Στο τέλος του τριημέρου, τιμήθηκαν με αναμνηστικές πλακέτες από τους διοργανωτές, για τη σημαντική βοήθειά τους στο camp: ο Δήμαρχος Μονεμβάσιας, κ. Ηρακλής Τριχείλης, ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα αθλητισμού Δήμου Μονεμβάσιας, κ. Ιωάννης Κολλιάκος και η πρόεδρος Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Μονεμβάσιας, κ. Παναγιώτα Αλειφέρη.

Οι αθλητές που συμμετείχαν στο camp ήταν:

Δημήτρης Φραγκισκάτος και Ανδρέας Ασημακόπουλος (ΕΑ Πατρών), Γιώργος Βετούλας και Αναστάσης Τζάρας (Αίολος Αγυιάς), Ανδρέας Λεοντίου (Έσπερος Πατρών), Διονύσης Λιβέρης και Κωνσταντίνος Μαρίνος (ΑΓΕ Ζακύνθου), Αντώνης Μανωλιτσάκης (ΚΑΟ Κορίνθου), Δημήτρης Γαλάνης (Κορωνίδα Λυγουριού), Γιάννης Παπαθεοδώρου (Αριστέας Άργους), Δημήτρης Ντεμερούκας (ΓΣ Γαργαλιάνων), Θεόδωρος Λύρας (Αρκαδικός), Ηλίας Καρακάξης (ΣΚ Καλαμάτα), Γιώργος Κοντός, Νίκος Πρασίδης και Χάρης Μανιάτης (Καλαμάτα 80), Κωνσταντίνος Σπυριδάκος, Γιάννης Μινακάκης και Γιάννης Πανάγος (ΑΕ Σπάρτης), Δημήτρης Πούλος, Δημήτρης Καλαιτζής, Παναγιώτης Κληρονόμος (Άρης Σκάλας), Βασίλης Μπερζιώτης και Αντώνης Δρακόπουλος (Πελασγός), Κυριάκος Μπατσάκης (ΑΠΟΕΛ Μολάων), Νίκος Δαμιανάκης (Βατικιώτης).