MILKO ΤΟΥΡΝΟΥΑ 3 ΜΕ 3, ΠΥΛΟΣ 29-30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

20 Οκτ
2016

΄΄Πίνεις MILKO ? Παίζεις 3Χ3, ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, #PISTEPSETO΄΄ είναι το κεντρικό σύνθημα του φετινού γνωστού σε όλους Τουρνουά <<3 με 3 >>, το οποίο θα φιλοξενήσει η πόλη της Πύλου, το Σάββατο 29 και τη Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016, στη Κεντρική Πλατεία Πύλου ΄΄ΤΡΙΩΝ ΝΑΥΑΡΧΩΝ΄΄.

Αγόρια και κορίτσια λοιπόν γεννημένα από το 1998 μέχρι το 2008, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, να παίξουν και το κυριότερο να ευχαριστηθούν το μπάσκετ στο δρόμο.

Στα πλαίσια του Αναπτυξιακού Προγράμματος της Ε.Ο.Κ., ένα ακόμη ΄΄MILKO΄΄ Τουρνουά <<3 με 3>> διοργανώνεται στη Πύλο από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, την Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής και Νότιας Πελοποννήσου, το Δήμο Πύλου-Νέστορος και το Ναυτικό Όμιλο Πύλου.

Οι αθλητές και αθλήτριες, για να πάρουν μέρος στο ΄΄MILKO΄΄ Τουρνουά, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή: 1) ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΥΛΟΥ (Πλατεία Νέστορος – 240 01 ΠΥΛΟΣ), 2) Ν.Ο. ΠΥΛΟΥ (Σάντα-Ρόζα & Μακρυγιάννη – 240 01 Πύλος), ή 3) Ηλεκτρονικά στο siteτης Ε.Ο.Κ. (www.basket.gr), μέχρι και τη Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016.

Πιστεύοντας ότι ο Αθλητισμός είναι και πρέπει να είναι μια μεγάλη Γιορτή, που συνεπαίρνει όχι μόνο όσους αθλούνται, αλλά και όλους εμάς που τους παρακολουθούμε, καλούμε όλα τα παιδιά που θέλουν να παίξουν , να διασκεδάσουν και να χαρούν το Μπάσκετ, να είναι μαζί μας το διήμερο αυτό στην Κεντρική Πλατεία της Πύλου.

Η έναρξη του ΄΄MILKO΄΄ Τουρνουά θα γίνει το Σάββατο και τη Κυριακή στις 9 π.μ., ενώ στους αθλητές – αθλήτριες των ομάδων που θα συμμετέχουν στους τελικούς αγώνες του κάθε ομίλου του Τουρνουά, η Ε.Ο.Κ. θα δώσει αναμνηστικά μπλουζάκια, ενώ στους παίκτες της νικήτριας ομάδας του κάθε ομίλου, απονέμονται μετάλλια.

ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ