Επικοινωνήστε μαζί μας
Social Media

MILKO ΤΟΥΡΝΟΥΑ 3Χ3: Βροχή και Μπάσκετ

MILKO ΤΟΥΡΝΟΥΑ  3Χ3: Βροχή και Μπάσκετ
31 Οκτ
2016

 

 

Ο άστατος καιρός περιόρισε τη δράση του τουρνουά MILKO 3X3 της Πύλου στην Κυριακή (30/10), κάτι που δεν φάνηκε να ενοχλεί τα παιδιά που πήραν μέρος σ’ αυτό και χάρηκαν το παιχνίδι.

Συνολικά 140 παιδιά (124 αγόρια, 16 κορίτσια) ακολούθησαν το μότο του Milko «PISTEPSETO» και πέρασαν την ημέρα τους αγκαλιά με μια μπάλα του μπάσκετ σε ένα MILKO τουρνουά που γίνεται με τη συμπαράσταση της τοπικής αυτοδιοίκησης και τη σημαντική βοήθεια της SPALDING.

Στο διαγωνισμό τριών πόντων τη νίκη πήραν οι Παναγιώτης Μύτζηρας (Δημοτικό) και Γιώργος Νικήτας (Γυμνάσιο-Λύκειο), ενώ στο διαγωνισμό ελεύθερων βολών τη νίκη μοιράστηκαν οι Γιάννης Κούβελας και Κωνσταντίνος Νικολόπουλος για το Δημοτικό, με τον Ίγγλι Τσαούσι να αναδεικνύεται πιο εύστοχος στην κατηγορία Γυμνάσιο-Λύκειο.

Σημαντική ήταν η βοήθεια στη διεξαγωγή τουρνουά MILKO3X3 του αθλητικού σωματείου Ν.Ο. ΠΥΛΟΥ. Στην εκδήλωση  παραβρέθηκαν και έκαναν απονομές ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος κ. Δημήτρης Καφαντάρης, ο πρόεδρος τοπικού Πύλου, κ. Ηλίας Γουρνάς, ο πρόεδρος ΝΟ Πύλου, κ. Γιώργος Αρβανίτης, ο Γ.Γ. της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ κ. Χρήστος Δαμουράς, ο αντιπρόεδρος Ν.Ο.Π. κ. Φώτης Αλεξόπουλος και οι κ.κ. Διονύσης Αρβανίτης και Θοδωρής Αλεξόπουλος, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Ο.ΠΥΛΟΥ.

Η Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες στο Δήμαρχο Πύλου – Νέστορος κ. Δημήτρη Καφαντάρη και τους συνεργάτες του στο Δημοτικό Συμβούλιο, για τη βοήθεια και συμπαράστασή τους στην Ανάπτυξη και Προβολή της Καλαθοσφαίρισης στη περιοχή μας.

 

ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ