Συνέντευξη Τύπου των Προπονητών Α΄ Κατηγορίας Ανδρών ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, Αγων. Περ. 2016-2017 (Πρόσκληση - Βιογραφικό κ. Νικόλαου Κεραμέα)

03 Νοε

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π., στην προσπάθεια που καταβάλει για την Προβολή και Ανάπτυξη της Καλαθοσφαίρισης, στην Κεντρική & Νότια Πελοπόννησο, με την ευκαιρία της έναρξης του Πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας Ανδρών, αγωνιστικής περιόδου 2016-2017, σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας, την συνέντευξη τύπου των προπονητών των ομάδων της Α΄ Κατηγορίας Ανδρών, τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016, ώρα 6.30 μ.μ., στο Αμφιθέατρο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΕΙΟΥ Πνευματικού Κέντρου, Δήμου Τρίπολης.

Μετά το πέρας της Συνέντευξης των Προπονητών, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. θα απονείμει τιμητικές πλακέτες σε αθλητές και προπονητές που υπηρέτησαν την Καλαθοσφαίριση στη Κεντρική & Νότια Πελοπόννησο, τους κ.κ. Θεόδωρο Τσουκαλά, Γεώργιο Λαμπράκο και Παύλο Νόντα.

Επίσης θα απονεμηθούν τιμητικές πλακέτες στον Αντιπρόεδρο του Σ.Ε.Π.Κ. κ. Ιωάννη Χρυσανθόπουλο και στον Κεντρικό Ομιλητή της Εκδήλωσή μας κ. Νικόλαο Κεραμέα, έναν εκ των κορυφαίων Ελλήνων Προπονητών.

Επισυνάπτεται  Βιογραφικό Σημείωμα του κ. Νικόλαου Κεραμέα.