Διεξαγωγή ''MILKO Τουρνουά 3 ΜΕ 3'' - Καλαμάτα 01-02 Απριλίου 2017

Διεξαγωγή ''MILKO Τουρνουά  3 ΜΕ 3'' - Καλαμάτα 01-02 Απριλίου 2017
17 Μαρ
2017

΄΄Πίνεις MILKO ? Παίζεις 3Χ3, ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, #PISTEPSETO΄΄ είναι το κεντρικό σύνθημα του φετινού γνωστού σε όλους Τουρνουά <<3 με 3 >>, το οποίο θα φιλοξενήσει η πόλη της Καλαμάτας, το Σάββατο 1 και τη Κυριακή 2 Απριλίου 2017, στη Κεντρική Προκυμαία Λιμένα Καλαμάτας.

Αγόρια και κορίτσια λοιπόν γεννημένα από το 1999 μέχρι το 2009, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, να παίξουν και το κυριότερο να ευχαριστηθούν το μπάσκετ στο δρόμο.

Στα πλαίσια του Αναπτυξιακού Προγράμματος της Ε.Ο.Κ., ένα ακόμη ΄΄MILKO΄΄ Τουρνουά <<3 με 3>> διοργανώνεται στη Καλαμάτα από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, την Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής και Νότιας Πελοποννήσου και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Καλαμάτας.

Οι αθλητές και αθλήτριες, για να πάρουν μέρος στο ΄΄MILKO΄΄ Τουρνουά, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή: 1) Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. (Μαιζώνος 57 & Ευριπίδου – 241 32 ΚΑΛΑΜΑΤΑ), ή 2) Ηλεκτρονικά στο siteτης Ε.Ο.Κ. (www.basket.gr), μέχρι και τη Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017.

Πιστεύοντας ότι ο Αθλητισμός είναι και πρέπει να είναι μια μεγάλη Γιορτή, που συνεπαίρνει όχι μόνο όσους αθλούνται, αλλά και όλους εμάς που τους παρακολουθούμε, καλούμε όλα τα παιδιά που θέλουν να παίξουν , να διασκεδάσουν και να χαρούν το Μπάσκετ, να είναι μαζί μας το διήμερο αυτό στη Κεντρική Προκυμαία Λιμένα Καλαμάτας.

Η έναρξη του ΄΄MILKO΄΄ Τουρνουά θα γίνει το Σάββατο και τη Κυριακή στις 9 π.μ., ενώ στους αθλητές – αθλήτριες των ομάδων που θα συμμετέχουν στους τελικούς αγώνες του κάθε ομίλου του Τουρνουά, η Ε.Ο.Κ. θα δώσει αναμνηστικά μπλουζάκια SPALDING, ενώ στους παίκτες της νικήτριας ομάδας του κάθε ομίλου, απονέμονται μετάλλια.

Ιδιαίτερη νότα στο ΄΄MILKO΄΄ Τουρνουά <<3 με 3>> θα δώσει η συμμετοχή μιας επιπλέον κατηγορίας, που μπαίνει με πρωτοβουλία των διοργανωτών, από αθλητές που έχουν υπηρετήσει και έχουν δείξει ξεχωριστή αγάπη για το Άθλημα της Καλαθοσφαίρισης στη πόλη της Καλαμάτας, κατηγορία μη εν ενεργεία αθλητών, με ηλικία 30 ετών και μεγαλύτεροι.

ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ