Επικοινωνήστε μαζί μας
Social Media

MILKO ΤΟΥΡΝΟΥΑ ''3 με 3'' - Συνέντευξη Τύπου

MILKO ΤΟΥΡΝΟΥΑ ''3 με 3'' - Συνέντευξη Τύπου
28 Μαρ
2017

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

       Η Οργανωτική Επιτροπή του MILKO ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΄΄3 με 3΄', τη Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017 και ώρα 12:00 στα Γραφεία της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. (Μαιζώνος 57 & Ευριπίδου - Καλαμάτα), διοργανώνει Συνέντευξη Τύπου με θέμα την Ανάπτυξη και Προβολή της Καλαθοσφαίρισης, στην πόλη της Καλαμάτας και της ευρύτερης περιοχής του Ν. Μεσσηνίας.

       Με το σύνθημα ΄΄Πίνεις MILKO ? Παίζεις 3Χ3, ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, #PISTEPSETO΄΄τα Τουρνουά ΄΄3 με 3΄΄ που διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, με την συνεργασία των Ενώσεων & Τοπικών Επιτροπών και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, καλούν νέα παιδιά, που είναι εν δυνάμει αθλητές του Μπάσκετ, αλλά και όσα δεν έχουν ενταχθεί στο Άθλημά μας, από τα σχολεία, τη συνοικία, τη γειτονιά, για την παρέα και την χαρά του παιχνιδιού, να δηλώσουν συμμετοχή και να πλημμυρίσουν τη κεντρική προκυμαία του Λιμένα Καλαμάτας, συμμετέχοντας στο MILKO ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΄΄3 με 3΄΄ το Σάββατο 1 και τη Κυριακή 2 Απριλίου 2017.

       Κεντρικός μας στόχος λοιπόν είναι, μέσα από την αθρόα συμμετοχή των νέων παιδιών στο MILKO Τουρνουά ΄΄3 με 3’’ , αφενός μεν να τα μυήσουμε στο πνεύμα και το μεγαλείο του αθλητισμού, αφετέρου δε να τα υποδεχθούμε και να τα εντάξουμε στην δική μας μπασκετική οικογένεια.