MILKO 3X3: Οι 400 της Καλαμάτας

03 Απρ
2017

Η συμμετοχή ήταν μεγάλη, ο καιρός έγινε αρωγός της προσπάθειας, ενώ η Καλαμάτα ήταν το τέλειο σκηνικό για το Τουρνουά MILKO 3X3!

Συνολικά 400 παιδιά (384 αγόρια και 16 κορίτσια) έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και έβαλαν αμέτρητα καλάθια ακολουθώντας το μότο του MILKO «ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ» το οποίο ενσαρκώνεται ιδανικά μέσα από τον αθλητισμό και τα ιδεώδη του, ενθαρρύνοντας τους νέους να κυνηγήσουν το όνειρό τους με ψηλά το κεφάλι.

Ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος (Γυμνάσιο) και ο Γιώργος Τασόπουλος (Γυμνάσιο-Λύκειο) ήταν οι νικητές στο διαγωνισμό για τις ελεύθερες βολές, ενώ ο Νικόλας Αλεξόπουλος (Δημοτικό) και ο Νικήτας Δημόπουλος (Γυμνάσιο-Λύκειο) νίκησαν στον διαγωνισμό τριών πόντων.

Ο Πρόεδρος της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. και μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ. κ. Γιάννης Κουτραφούρης, απένειμε αναμνηστικό στον δημοτικό σύμβουλο και Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας, κ. Ανδρέα Καραγιάννη και στο Δημοτικό Σύμβουλο και Αντιπρόεδρου του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Καλαμάτας, κ. Παναγιώτη Γιαννόπουλο, τους οποίους και ευχαρίστησε θερμά για την παρουσία και συνδρομή τους στο Άθλημα της Καλαθοσφαίρισης.

Το «παρών» έδωσαν και έκαναν τις απονομές από την Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. οι κ.κ. Χρήστος Δαμουράς (Γενικός Γραμματέας), Σπύρος Ηλιόπουλος (Πρόεδρος Επιτροπής Πρωταθλημάτων), Νίκος Γαλανάκης, Αντώνης Ρούσσος, Βασίλης Σταθάκης (Μέλη επιτροπής Πρωταθλημάτων) και ο Κωνσταντίνος Κουμανάκος.

Επίσης, ο Αντιπρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Καλαμάτας κ. Παναγιώτης Γιαννόπουλος, ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας, κ. Λεωνίδας Οικονομίδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ευστάθιος Σταματόπουλος, ο Πρόεδρος του σωματείου Σ.Π.Ο.Κ. «Ο ΕΥΚΛΗΣ» κ. Παναγιώτης Κουτρούλης, ο Αντιπρόεδρος του Α.Ο. ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1980 κ. Βασίλης Κοσμόπουλος, το μέλος της Κ.Ε.Δ./Ε.Ο.Κ., κ. Κυριάκος Ταβουλαρέας και το αναπληρωματικό μέλος Δ.Σ. Ε.Ο.Κ. και μέλος του Δ.Σ. της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος.

Η Οργανωτική Επιτροπή του MILKO Τουρνουά 3X3, Ε.Ο.Κ. – Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π., ευχαριστεί θερμά για την συνδρομή τους, τους χορηγούς GSA & τη Spalding, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Καλαμάτας, για την παραχώρηση της Κεντρικής Προκυμαίας του Λιμένα Καλαμάτας, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών – Διασωστών & Ναυαγοσωστών Καλαμάτας και τους Συνδέσμους Διαιτητών & Κριτών Κεντρικής & Νότιας Πελοποννήσου, για την αμέριστη συμπαράστασή τους στη διοργάνωση.