Επικοινωνήστε μαζί μας
Social Media

Με τους αγώνες 3on3 πραγματοποιήθηκε η έναρξη του 2ου Laconia Summer Basketour- Χρυσό μετάλλιο για τους Power Rangers στην U16 Ανδρών

Με τους αγώνες 3on3 πραγματοποιήθηκε  η έναρξη του 2ου Laconia Summer Basketour-  Χρυσό μετάλλιο για τους Power Rangers στην U16 Ανδρών
07 Αυγ
2017

 

 

Δελτίο Τύπου Νο 5
Κυριακή 6 Αυγούστου 2017

 

Πρώτη αγωνιστική μέρα χθες, Σάββατο 5 Αυγούστου 2017, για το 2ο LaconiaSummerBasketour, στο Κλειστό Γυμναστήριο Μολάων στο Δήμο Μονεμβασίας. Η διοργάνωση ξεκίνησε με την U16 κατηγορία Ανδρών στο 3on3, με 7 ομάδες να λαμβάνουν μέρος.

Νικήτρια αναδείχθηκε και έλαβε το χρυσό μετάλλιο, η ομάδα των PowerRangers, επικρατώντας του Κάστρου, στην παράταση, με σκορ 13-11. Στον μικρό τελικό η AirTeamκυριάρχησε των Snipers και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Το σημερινό πρόγραμμα, Κυριακή 6/8, που ολοκληρώνει τους αγώνες 3on3, περιλαμβάνει τις κατηγορίες Over16 Ανδρών και Γυναικών. Την Δευτέρα γίνεται η έναρξη των αγώνων του Πρωταθλήματος 5on5.

Στο Final 4 του Laconia Summer Basketour 2017, την παρουσίαση του οποίου θα αναλάβουν οι Πέτρος Πολυχρονίδης και Έλενα Κρεμλίδου, θα βρεθούν και οι CheerleadersBlueFires, που έρχονται από τα παρκέ της Α1 BasketLeague ΣΚΡΑΤΣ και την Κύμη για να βάλουν φωτιά στο Κλειστό Γυμναστήριο Μολαών.

Η προπονήτρια των Βlue Fires, Έλενα Μαυραγάνη δηλώνει έτοιμη με την ομάδα της για το 2ο Laconia Summer Basketour, ενώ έρχονται με πολύ ενέργεια και διάθεση να ξεσηκώσουν το κοινό:

«Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή που θα βρεθούμε στο 2ο Laconia Summer Basketour, καθώς είναι μια εξαιρετική διοργάνωση. Είναι μια πολύ όμορφη πρωτοβουλία η οποία κάνει καλό και στην περιοχή, αλλά και στο μπάσκετ γενικότερα. Ερχόμαστε σε μια εκδήλωση αγάπης και προσφοράς σε παιδιά που μας έχουν ανάγκη, όπως αυτό εκδηλώνεται μέσα από το Τζάμπολ Αγάπης, αλλά και την Φλόγα και αυτό πρέπει να το αγκαλιάσει όλος ο κόσμος γιατί πραγματικά αξίζει».

Χορηγοί του LaconiaSummerBasketour είναι οι Biogreco, Μορέως Ήδιστα, PetraClub, Ημιχρονο Σπορ, TzanteCafé Restaurant, LaconiaMagazine και Οπτικά Κότσαλης. Το LaconiaSummerBasketour διεξάγεται με την στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Συνδιοργανωτές είναι ο Δήμος Μονεμβασιάς και ο ΑΠΟΕΛ. Διεθνής Συνεργάτης το Διεθνής Συνεργάτης το WorldClubBasketballTournament που διεξάγεται στο Hastings της Μεγάλης Βρετανίας.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σημ.1: Επισυνάπτεται φωτογραφικό υλικό
Σημ.2: Για οποιαδήποτε πληροφορία, 6974556145