Επικοινωνήστε μαζί μας
Social Media

Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες 3on3, ξεκινάει σήμερα το 5on5

Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες 3on3,  ξεκινάει σήμερα το 5on5
07 Αυγ
2017

Δελτίο Τύπου Νο 6
Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017


Οι Freelancers στις γυναίκες και οι TrioofTrouble στους άνδρες κατέκτησαν τα χρυσά μετάλλια

Δεύτερη αγωνιστική μέρα χθες, Κυριακή 6 Αυγούστου 2017, για το 2ο LaconiaSummerBasketour που διεξάγεται στο Κλειστό Γυμναστήριο Μολάων στο Δήμο Μονεμβασίας. Το πρόγραμμα περιελάβανε τους αγώνες 3on3 για τις Γυναίκες και τους Άνδρες κατηγορίας Over16 και μέρος έλαβαν συνολικά 16 ομάδες.

Στο Γυναικείο, οι Freelancersκατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο, επικρατώντας του Αγίου Νικολάου με 8-3 στον τελικό. Το χάλκινο μετάλλιο πήραν οι TheThreeOfUs.

Από την άλλη, στην κατηγορία των Ανδρών Over16 νικητές, λαμβάνοντας παράλληλα το χρυσό μετάλλιο αναδείχθηκαν οι TrioofTrouble που έκαμψαν την αντίσταση των Warriors στον τελικό με σκορ 17-13. Στον μικρό τελικό οι SoCousins κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο.

Μετά το πρώτο διήμερο, ολοκληρώθηκαν οι αγώνες 3on3. Τα βλέμματα πλέον στρέφονται στην σημερινή έναρξη του Πρωταθλήματος 5on5. Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι στις 17:00, για τον 1ο όμιλο, ο περσινός πρωταθλητής του LaconiaSummerBasketour, ΑΠΟΕΛ, τίθεται αντιμέτωπος με την ΑΕ Σπάρτης. Στις 19:00, για τον 3ο όμιλο, διεξάγεται ο αγώνας Κάστρο-SuperleagueAcademy και στις 21:00, για τον 2ο όμιλο, η Δαιμονιά κοντράρεται με την Άμυνα.

Να θυμίσουμε πως οι ομάδες έχουν χωριστεί σε τέσσερις ομίλους μετά από κλήρωση που είχε πραγματοποιηθεί στην συνέντευξη Τύπου, με τις πρώτες ομάδες από τον κάθε όμιλο να παίρνουν την πρόκριση για το Final 4.

Χορηγοί του LaconiaSummerBasketour είναι οι Biogreco, Μορέως Ήδιστα, PetraClub, Ημιχρονο Σπορ, TzanteCafé Restaurant, LaconiaMagazine και Οπτικά Κότσαλης. Το LaconiaSummerBasketour διεξάγεται με την στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Συνδιοργανωτές είναι ο Δήμος Μονεμβασιάς και ο ΑΠΟΕΛ. Διεθνής Συνεργάτης το Διεθνής Συνεργάτης το WorldClubBasketballTournament που διεξάγεται στο Hastings της Μεγάλης Βρετανίας.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σημ.1: Επισυνάπτεται φωτογραφικό υλικό
Σημ.2: Για περισσότερες πληροφορίες, 6974556145