Επικοινωνήστε μαζί μας
Social Media

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ
12 Οκτ
2018

 

Την Δευτέρα η συνέντευξη Τύπου των προπονητών της Α1

Ο Μίσσας κεντρικός ομιλητής και τιμώμενο πρόσωπο

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών θα παρουσιάσει τους νέους κανονισμούς

Τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου στις 7 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η ετήσια συνέντευξη Τύπου των προπονητών της Α1 κατηγορίας, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσσήνης (Δήμαρχου Παύλου Πτωχού) στην πόλη της Μεσσήνης.

Στόχος του Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. είναι η ανάδειξη του κορυφαίου πρωταθλήματος της Ένωσης μας, της Α1 Κατηγορίας Ανδρών, ως ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα στην Κεντρική και Νότια Πελοπόννησο, για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Κεντρικός ομιλητής και τιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης θα είναι ο Τεχνικός Σύμβουλος της Ε.Ο.Κ. κ. Κώστας Μίσσας, ενώ η παρουσία των 13 προπονητών της Α1 κατηγορίας, σίγουρα θα συμβάλλει στο ενδιαφέρον της συνέντευξης, αλλά και στην ανάδειξη της Καλαθοσφαίρισης ως πρώτο άθλημα στην περιοχή μας.

Μετά το τέλος της συνέντευξης των Προπονητών, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. θα απονείμει τιμητικές πλακέτες στην κ. Γεωργία Μανιάτη και τον κ. Νίκο Ρούτση, για την συμβολή τους διαχρονικά στην ανάπτυξη της καλαθοσφαίρισης στην Κεντρική και Νότια Πελοπόννησο.

Επίσης, ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κεντρικής και Νότιας Πελοποννήσου θα παρουσιάσει τους νέους κανονισμούς Παιδιάς, που με απόφαση των FIBA-Ε.Ο.Κ. ισχύουν από 1 Οκτωβρίου.

 

ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ