Το MILKO ΤΟΥΡΝΟΥΑ 3Χ3 στην Καλαμάτα 3-4 Νοεμβρίου 2018

23 Οκτ
2018

«Πίνεις Milko; Παίζεις 3Χ3, Ψηλά το Κεφάλι, #PISTEPSETO» είναι το κεντρικό σύνθημα του γνωστού σε όλους τουρνουά «3 με 3», το οποίο θα φιλοξενήσει η Καλαμάτα το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018, στην Κεντρική Προκυμαία του Λιμένα Καλαμάτας.

Στα πλαίσια του αναπτυξιακού προγράμματος της Ε.Ο.Κ., ένα ακόμη «Milko» τουρνουά «3 με 3» διοργανώνεται στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, την Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής και Νότιας Πελοποννήσου και τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Καλαμάτας.

Αγόρια και κορίτσια λοιπόν γεννημένα από το 2000 έως το 2010, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, να παίξουν και το κυριότερο να ευχαριστηθούν το μπάσκετ στο δρόμο.

Πιστεύοντας ότι ο Αθλητισμός είναι μία μεγάλη Γιορτή, που συνεπαίρνει αυτούς που αθλούνται, αλλά και όλους εμάς που τους παρακολουθούμε, καλούμε όλα τα παιδιά να παίξουν, να διασκεδάσουν, να χαρούν το μπάσκετ και να γεμίσουν με τις φωνές τους αυτό το διήμερο στην Κεντρική Προκυμαία του Λιμένα Καλαμάτας.

Η αγαπημένη αυτή διοργάνωση για τους μικρούς και τους μεγάλους φίλους του μπάσκετ επιστρέφει στην Καλαμάτα μετά από ένα χρόνο και είναι σίγουρο πώς γονείς, φίλοι, φίλαθλοι και όσοι αγαπούν το μπάσκετ θα δώσουν το παρόν, για να παρακολουθήσουν και να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες των εκκολαπτόμενων άσσων του αθλήματος με ώρα έναρξης του «Milko» τουρνουά το Σάββατο στις 9.00 π.μ. .

Σε αυτή την μεγάλη γιορτή του μπάσκετ, δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, γιατί πάνω από όλα είναι η διασκέδαση των παιδιών και όχι η διάκριση.

Στους παίκτες των ομάδων που θα συμμετέχουν στους τελικούς αγώνες του κάθε ομίλου του Τουρνουά, η Ε.Ο.Κ. θα δώσει από ένα μπλουζάκι GSA, ενώ στους παίκτες της νικήτριας ομάδας του κάθε ομίλου, απονέμονται μετάλλια και back pack από το MILKO.

Στα φυλλάδια που έχουν μοιραστεί, αναγράφονται οι κανονισμοί του τουρνουά και οι οδηγίες εγγραφής, αλλά και πώς θα διεξάγονται οι διαγωνισμοί ελευθέρων βολών και τριπόντων.

Οι δηλώσεις συμμετοχής των ενδιαφερομένων, θα γίνονται δεκτές μέχρι την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018 στα γραφεία της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. (Μαιζώνος 57 και Ευριπίδου, 24132 Καλαμάτα, τηλέφωνο 27210-80954 και 27210-93433) και ηλεκτρονικά στο site της Ε.Ο.Κ. (www.basket.gr).

ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ