Δήλωση Συμμετοχής στο Τουρνουά ΠΡΟΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ, Αγων. Περ. 2018-2019

10 Απρ

ΠΡΟΣ :  ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ E.KA.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.

Ε Δ Ρ Ε Σ   Τ Ο Υ Σ

-----------------------------

Κύριε Πρόεδρε,

Στα πλαίσια λειτουργίας του Αναπτυξιακού Προγράμματος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, η Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. διοργανώνει ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΡΟΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ, για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Προκειμένου να προβούμε στην έκδοση της Ειδικής Προκήρυξης, σας στέλνουμε δήλωση συμμετοχής.

Α) Την αγωνιστική περίοδο 2018-2019, στο Τουρνουά ΠΡΟΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ, δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές – αθλήτριες που έχουν γεννηθεί το έτος 2007 και ΔΕΝ συμμετέχουν στο Τουρνουά Μίνι Μπάσκετ και αθλητές – αθλήτριες που έχουν γεννηθεί το έτος 2008 και νεότεροι –ες, ανεξαρτήτου συμμετοχής τους στο Τουρνουά Μίνι Μπάσκετ.

Β) Οι ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή στο Τουρνουά, μπορούν να συμμετάσχουν σ΄ αυτό, με (1) μία ή περισσότερες ομάδες. Στην περίπτωση αυτή, θα πρέπει να υποβάλουν στην Επιτροπή Πρωταθλημάτων της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. έγκαιρα, κατάσταση με το ονοματεπώνυμο των αθλητών-τριών που θα συμμετέχουν σε κάθε ομάδα.

Γ) Οι αγώνες του ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΡΟΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ, θα διεξάγονται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ σε ΚΛΕΙΣΤΑ γήπεδα έδρες των ομάδων, σύμφωνα με τις δηλώσεις συμμετοχής τους.

Δ) ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ, ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΛΤΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΑΘΛΗΤΩΝ, ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΤΗΣ Ε.Ο.Κ., ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗ ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΗ-ΤΡΙΑΣ, σύμφωνα με τον Ν. 4479/2017, όπως αυτός τροποποιήθηκε με την 3254/Β΄ 8-8-2018 απόφαση του Υπουργού Υγείας και του Υφυπουργού Πολιτισμού & Αθλητισμού.

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ, ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΔΕΛΤΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΤΗΣ Ε.Ο.Κ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2018-2019, ΕΙΝΑΙ Η 15η ΜΑΪΟΥ 2019.

Οι Δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να επιστραφούν το αργότερο μέχρι τη Μ. Δευτέρα 22 Απριλίου 2019, μαζί με το παράβολο συμμετοχής ποσού 50,00 €, προκειμένου να προβούμε στην έκδοση της Ειδικής Προκήρυξης, του παραπάνω Τουρνουά.

Συνημμένα : 1