Επικοινωνήστε μαζί μας
Social Media

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
07 Μαϊ
2019

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

8η ΜΑΪΟΥ 2019

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ

ΚΑΙ ΕΡΥΘΡΑΣ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟΥ

 

             Η 8η Μαϊου Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου μας δίνει την ευκαιρία να αναλογιστούμε και να επανεκτιμήσουμε το τεράστιο έργο, την ανιδιοτελή προσφορά και την στήριξη,που ο μεγαλύτερος Παγκόσμιος Εθελοντικός Οργανισμός χαρίζει σε όσους έχουν ανάγκη ανεξάρτητα από φύλο, ηλικία, καταγωγή, θρησκεία ή φυλή.

            Το Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Καλαμάτας, τα στελέχη, οι σπουδαίοι Εθελοντές του και τα νέα μέλη του Περιφερειακού Τμήματος σας προσκαλούν στην εκδήλωση εορτασμού για την Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο ισόγειο του Πνευματικού Κέντρου, την Τετάρτη 8 Μαϊου 2019 από τις 18:00 έως 22:00 με προβολή βίντεο, φωτογραφικού και έντυπου υλικού από τις δράσεις του.

            Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης στο «φουαγιέ» του Πνευματικού Κέντρου θα πραγματοποιηθεί επίδειξη σε θέματα Πρώτων Βοηθειών και Διασωστικών Δεξιοτήτων από την Νοσηλευτική Υπηρεσία και το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών-Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος σε δυο χρονικούς κύκλους 19:30 και 20:30.

Η παρουσία σας θα είναι εξαιρετική τιμή για μας και στήριξη στο σπουδαίο έργο του ΕΕΣ.