Επικοινωνήστε μαζί μας
Social Media

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π., ΑΓΩΝ.ΠΕΡ. 2019-2020

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π., ΑΓΩΝ.ΠΕΡ. 2019-2020
18 Οκτ
2019

 

Τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου στις 7 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη ετήσια συνέντευξη Τύπου των προπονητών της Α1 κατηγορίας Ανδρών Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π., στην αίθουσα συνεδρίων του Ξενοδοχείου ΄΄PHARAE PALACE΄΄, στην Καλαμάτα.

Κεντρικός ομιλητής και τιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης, θα είναι μια μεγάλη προσωπικότητα και δόξα του μπάσκετ, τόσο ως παίκτης, όσο και ως προπονητής, ο κ. Κώστας Πετρόπουλος, ο «Νουρέγιεφ» του ελληνικού μπάσκετ όπως τον αποκαλούν οι φίλοι του αθλήματος από την εποχή που έπαιζε.

Στόχος του Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. είναι η ανάδειξη του κορυφαίου πρωταθλήματος της Ένωσης μας, ως ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα στην Κεντρική και Νότια Πελοπόννησο, για την αγωνιστική περίοδο 2019-20, ενώ η παρουσία των προπονητών της θα συμβάλλει στο ενδιαφέρον της συνέντευξης λίγες ημέρες πριν την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος.

Μετά το τέλος της συνέντευξης των Προπονητών, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. θα απονείμει τιμητικές πλακέτες, σε έναν εκ των κορυφαίων παικτών που έχει βγάλει η περιοχή μας και πλέον είναι στο προπονητικό τιμ της Κ.Α.Ε. ΛΑΥΡΙΟΥ στην Α1 κατηγορία, τον κ. Διονύση Γιαννακόπουλο, αλλά και τον κ. Φώτη Μπουγά, Πρόεδρο του ΄΄Α.Π.Σ. ΑΡΙΣ΄΄, για την συμβολή του στην ανάπτυξη της καλαθοσφαίρισης στην Κεντρική και Νότια Πελοπόννησο.

 

ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΑ 3