ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ

19 Νοε
2019

Στα πλαίσια του Αναπτυξιακού Προγράμματος, αλλά και της στελέχωσης και λειτουργίας των Εθνικών μας ομάδων, θα πραγματοποιηθεί προπόνηση επιλογής του Κλιμακίου Παμπαίδων Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. και επιλογής για το Κλιμάκιο Παμπαίδων Νότου U14 στη Μεσσήνη, για αθλητές που έχουν γεννηθεί τα έτη 2006 & 2007.

Παρακαλούνται τα σωματεία να στείλουν μέχρι 4 αθλητές και να κοινοποιήσουν τη λίστα με τα στοιχεία των Αθλητών τους (ονοματεπώνυμο – έτος γέννησης – σωματείο) μέχρι τη Δευτέρα 25/11/2019 στη Γραμματεία της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.

Οι αθλητές θα πρέπει να παρευρίσκονται το Σάββατο 30/11/2019 στο Κ.Δ.Γ. Μεσσήνης, 17.00 – 18:30 (Γεν. 2006) και 18:30 - 20:00 (Γεν. 2007) & τη Κυριακή 01/12/2019 11:00-13:00 (οι αθλητές που θα επιλεγούν).

Την επίβλεψη θα έχουν, ο Ομοσπονδιακός Προπονητής και υπεύθυνος του Κλιμακίου Νότου U14 - U15, κ. Χρήστος Σγουρίτσας, οι Προπονητές της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π., κ.κ. Νικόλαος Πεφάνης και Μιχάλης Μπακογιάννης, καθώς και τα μέλη της Επιτροπής Ανάπτυξης Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π., κ.κ. Παναγιώτης Τσιμπούρης & Νικόλαος Αλειφέρης.

-          μετακίνηση των αθλητών θα γίνει με ευθύνη του σωματείου τους.