Επικοινωνήστε μαζί μας
Social Media

Προπόνηση επιλέκτων παμπαίδων στη Νεμέα

Προπόνηση επιλέκτων παμπαίδων στη Νεμέα
17 Ιουν
2022

  Στα πλαίσια του αναπτυξιακού προγράμματος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης πραγματοποιήθηκε, για δεύτερη φορά τη φετινή αγωνιστική περίοδο, στο κλειστό γυμναστήριο της Νεμέας, προπόνηση επιλέκτων αθλητών παμπαίδων, γεννημένων τα έτη 2007 και 2008.

  Οι 40 αθλητές που κλήθηκαν να συμμετέχουν, προέρχονταν από τις δύο ενώσεις, Ε.Σ.Κ.Α.Κ. και Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. και χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ με βάση την ηλικία τους.

   Στο πρώτο γκρουπ έκαναν προπόνηση οι παμπαίδες Β’ (γεννημένοι το 2008) και στο δεύτερο γκρουπ οι παμπαίδες Α΄ (γεννημένοι το 2007).

   Οι νεαροί αθλητές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, κάτι που άρεσε ιδιαίτερα στον Ομοσπονδιακό προπονητή κ. Γιάννη Χρυσανθόπουλο, υπό του οποίου την τεχνική επίβλεψη έγινε η προπόνηση.

  Τη προπόνηση των παμπαίδων, παρακολούθησαν παράγοντες και προπονητές τοπικών ομάδων, ο Πρόεδρος της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. κ. Σταύρος Κουκάκης, η Αντιπρόεδρος της Ε.Σ.Κ.Α.Κ. κ. Λαμπρινή Σταμάτη, καθώς και ο ταμίας της Ε.Σ.Κ.Α.Κ. κ. Πέτρος Κώρος, ενώ για μία ακόμα φορά ο Πρόεδρος του Α.Σ. Νεμέας κ. Κώστας Μπαναγής, αποδείχθηκε άψογος οικοδεσπότης.