Επικοινωνήστε μαζί μας
Social Media

Υποσχέσεις για την «επόμενη μέρα» από τα ταλέντα…

Υποσχέσεις για την «επόμενη μέρα» από τα ταλέντα…
23 Φεβ
2023

 

      Στα πλαίσια του αναπτυξιακού προγράμματος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, οι αθλητές (γεν. το 2007 και το 2008) της Μικτής Πελοποννήσου και της Ε.Σ.ΚΑ.Σ.Ε., χάρισαν πολλές όμορφες στιγμές στο παρκέ της Αυλίδας, δείχνοντας το ταλέντο που υπάρχει αυτή τη στιγμή, ενώ παράλληλα μοίρασαν αγωνιστικές υποσχέσεις για το μέλλον.

      Η Μικτή Πελοποννήσου, μπορεί να κέρδισε 71-60 στο U-16 και 62-56 στο U-15, αλλά αυτό δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς αυτό που μετράει είναι να αναδειχθούν αθλητές μέσα από το αναπτυξιακό πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας, ενώ και οι επιλογές που έγιναν (και θα γίνονται) από τους Ομοσπονδιακούς και τους Περιφερειακούς προπονητές έχουν την λογική να δίνουν ευκαιρίες σε πολλά παιδιά.

       Το μπάσκετ που αποδόθηκε από αυτά τα νεαρά παιδιά, απέδειξε ότι υπάρχει ταλέντο στις δύο περιοχές (της Πελοποννήσου και της Στερεάς Ελλάδας) και θα πρέπει πλέον αυτά τα παιδιά να δουλέψουν ακόμα πιο σκληρά και συστηματικά, προκειμένου να «κυνηγήσουν» τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους.

      Επίσης να ευχαριστήσουμε τον Ομοσπονδιακό προπονητή κ. Χάρη Κουλουριώτη και τον Περιφερειακό Προπονητή της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. κ. Νίκο Αλειφέρη, για τις υπηρεσίες που προσφέρουν στην Ελληνική Καλαθοσφαίριση.

Επισυνάπτεται Φωτογραφικό υλικό από τους αγώνες.