Επικοινωνήστε μαζί μας
Social Media

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π., ΑΓΩΝ.ΠΕΡ. 2019-2020

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π., ΑΓΩΝ.ΠΕΡ. 2019-2020
22 Οκτ
2019

 

 

      Για πέμπτο στη σειρά χρόνο πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το απόγευμα της Δευτέρας 21 Οκτωβρίου 2019, στην αίθουσα του ξενοδοχείου PHARAEPALACE, η ετήσια συνέντευξη τύπου των προπονητών των ομάδων της Α1 Κατηγορίας Ανδρών Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.

     Στόχος του Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. μέσα από αυτή την εκδήλωση είναι η ανάδειξη και η προβολή του κορυφαίου πρωταθλήματος της Ένωσης, ως ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα στην Κεντρική και Νότια Πελοπόννησο, για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

     Επίσημος προσκεκλημένος και κεντρικός ομιλητής ήταν ο κ. Κώστας Πετρόπουλος, μία από τις κορυφαίες προσωπικότητες στο χώρο του μπάσκετ, τόσο σαν αθλητής, όσο και σαν προπονητής.

   Η ομιλία του κ. Κώστα Πετρόπουλου είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, παρουσιάζοντας με γλαφυρότητα, σαφήνεια και πολύτιμο εφόδιο του, την συσσωρευμένη εμπειρία του, το γιατί πρέπει να ασχολείται το παιδί με τον αθλητισμό, αναφερόμενος μάλιστα σε πολλά χαρακτηριστικά παραδείγματα.

     Ακολούθησαν οι τοποθετήσεις των προπονητών για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, παρουσιάζοντας τους στόχους των ομάδων τους και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. Το πρωτάθλημα της Α1 Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. ξεκινάει το προσεχές Σαββατοκύριακο 26-27 Οκτωβρίου 2019 και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

     Στις βραβεύσεις της βραδιάς τιμήθηκαν, ο κ. Κώστας Πετρόπουλος για τη μεγάλη του προσφορά στο μπάσκετ, τόσο ως παίκτης, όσο και ως προπονητής, ο κ. Διονύσης Γιαννακόπουλος, ένας από τους καλύτερους παίκτες της περιοχή μας, που σήμερα βρίσκεται στο προπονητικό τιμ της Κ.Α.Ε. ΛΑΥΡΙΟΥ στην Α1 κατηγορία και ο κ. Φώτης Μπουγάς, Πρόεδρος του Α.Π.Σ. ΄΄ΑΡΙΣ΄΄, που έχει συμβάλλει τα μέγιστα στην ανάπτυξη της Καλαθοσφαίρισης.

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου στις 7 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη ετήσια συνέντευξη Τύπου των προπονητών της Α1 κατηγορίας Ανδρών Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π., στην αίθουσα συνεδρίων του Ξενοδοχείου ΄΄PHARAE PALACE΄΄, στην Καλαμάτα.

Κεντρικός ομιλητής και τιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης, θα είναι μια μεγάλη προσωπικότητα και δόξα του μπάσκετ, τόσο ως παίκτης, όσο και ως προπονητής, ο κ. Κώστας Πετρόπουλος, ο «Νουρέγιεφ» του ελληνικού μπάσκετ όπως τον αποκαλούν οι φίλοι του αθλήματος από την εποχή που έπαιζε.

Στόχος του Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. είναι η ανάδειξη του κορυφαίου πρωταθλήματος της Ένωσης μας, ως ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα στην Κεντρική και Νότια Πελοπόννησο, για την αγωνιστική περίοδο 2019-20, ενώ η παρουσία των προπονητών της θα συμβάλλει στο ενδιαφέρον της συνέντευξης λίγες ημέρες πριν την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος.

Μετά το τέλος της συνέντευξης των Προπονητών, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. θα απονείμει τιμητικές πλακέτες, σε έναν εκ των κορυφαίων παικτών που έχει βγάλει η περιοχή μας και πλέον είναι στο προπονητικό τιμ της Κ.Α.Ε. ΛΑΥΡΙΟΥ στην Α1 κατηγορία, τον κ. Διονύση Γιαννακόπουλο, αλλά και τον κ. Φώτη Μπουγά, Πρόεδρο του ΄΄Α.Π.Σ. ΑΡΙΣ΄΄, για την συμβολή του στην ανάπτυξη της καλαθοσφαίρισης στην Κεντρική και Νότια Πελοπόννησο.

ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΑ 3