Επικοινωνήστε μαζί μας
Social Media

4ο ALL STAR GAME A1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ

4ο ALL STAR GAME A1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ
23 Ιαν
2020

 

    Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Κ.Δ.Γ. ΄΄ΤΕΝΤΑ΄΄ Καλαμάτας, το 4ο All Star Game, που διοργάνωσε η Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. σε συνεργασία με το ΄΄ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ΄΄, την ΄΄ALLIANZ΄΄ & την ΄΄ΟΙΝΟΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ΄΄.

     Η Γιορτή του μπάσκετ, που πλέον έχει καθιερωθεί ως ένας σημαντικός θεσμός έχοντας την δική της ξεχωριστή σφραγίδα, με τους δύο αγώνες, των κλιμακίων και του All Star Game, να προσθέτουν τις δικές τους πινελιές στο παρκέ της Τέντας χαρίζοντας απλόχερα όμορφο θέαμα στους θεατές.

     Αυτό εξ άλλου ήταν από την αρχή το μεγάλο στοίχημα της διοργάνωσης, ο συνδυασμός εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου αισιοδοξίας, χαμόγελου, καλής διάθεσης, θετικής ενέργειας, αλλά και οικογενειακό κλίμα, καθώς αποδείχθηκε για μία ακόμα φορά ότι το μπάσκετ μακριά από αντιπαραθέσεις και εντάσεις είναι πάνω από όλα μία μεγάλη οικογένεια.

     Το 4ο All Star Game αναδείχθηκε σε μία σημαντική γιορτή του αθλητισμού, την οποία αγκάλιασε ο κόσμος –που γέμισε με την παρουσία του τις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου Τέντας- αποδεικνύοντας έτσι πώς το μπάσκετ αποτελεί διαχρονική αξία για την περιοχή της Κεντρικής και Νότιας Πελοποννήσου.

Ο κοινωνικός χαρακτήρας του All Star Game

     Το κλειστό γυμναστήριο της Τέντας έζησε ξεχωριστές στιγμές, αθλητικές, αλλά και κοινωνικές, καθώς με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. τα έσοδα του 4ου All Star Game θα διατεθούν στα Παιδικά Χωριά ΄΄S.O.S.΄΄, που επιτελεί ένα σημαντικό έργο στην ευρύτερη περιοχή.

     Στο παρκέ του κλειστού γυμναστηρίου μάλιστα, παρευρέθηκε και χαιρέτησε την διοργάνωση του 4ου All Star Game η εκπρόσωπος των Παιδικών Χωριών ΄΄S.O.S.΄΄, κ. Αλέκα Κανελλοπούλου,η οποία ευχαρίστησε την Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. για την πρωτοβουλία της αυτή.

     Την εκδήλωση χαιρέτησε επίσης και ο Πρόεδρος της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. κ. Σταύρος Κουκάκης.

Υπόσχεση για το μέλλον οι «μικροί»

       Η Γιορτή του μπάσκετ ξεκίνησε με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον του αθλήματος, με τις νεαρές αθλήτριες των κλιμακίων Μεσσηνίας και Αρκαδίας να παρουσιάζουν ένα όμορφο θέαμα, μοιράζοντας παράλληλα υποσχέσεις για «το αύριο» του αθλήματος, καθώς αν μη τι άλλο, ξεχώριζε το ταλέντο τους στις τέσσερις γραμμές του παρκέ.

ΑΓΩΝΑΣ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Ε.Ο.Κ.

ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Ν.ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ – ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Ν. ΑΡΚΑΔΙΑΣ (43-43)

Διαιτητές: Τσιμπούρης Ι. – Ξηρόκωστας Γ. – Παναγιωτακόπουλος Π.

Δεκάλεπτα: 08-17, 11-04, 17-13, 15-05.

ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Ν. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ (Θανάσης Γεωργίου) :

Κυριακοπούλου Αλεξάνδρα, Χρυσανθακοπούλου Μαρία 4, Ποντίκη Γεωργία 1, Σερεμετάκη Άννα, Παυλοπούλου Χρύσα, Μπρούμα Θεοδώρα, Ευτυχιάκου Μαρία-Σοφία 19, Μπρούμα Ελένη 2, Καπότη Χρυσούλα, Παπαδοπούλου Χριστίνα 8, Παναγιωτοπούλου Ζωή 7(1), Κωνσταντινέα Αδαμαντία 2.

ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Ν. ΑΡΚΑΔΙΑΣ (Αναστασία Τσουκαλά– Χριστίνα Τσουκαλά):

Μάγκλαρη Αικατερίνη, Χατζηγιάννη Αρετή 2, Μίχαλου Μαρίνα 8, Μάγκλαρη Ιωάννα 4, Αρχοντάκου Βασιλική 4, Γιανίκα Βασιλική, Μίχα Αγγελίνα 19(2), Σιάμπου Αικατερίνη 2, Λίλη Ευδοξία 2, Παππουτσή Φωτεινή 2.

Πλούσιο θέαμα στο AllStarGame

     Το κυρίως πιάτο του 4ου AllStarGame ήταν ο αγώνας των ανδρών, όπου το θέαμα ήταν εντυπωσιακό με εκπληκτικές φάσεις, με πολλά καρφώματα και τρίποντα από τους παίκτες των δύο ομάδων, που αν μη τι άλλο, κατάφεραν να κρατήσουν όλους τους θεατές καρφωμένους στις θέσεις τους.

     Η ALL STAR 2 κέρδισε με το εντυπωσιακό 98-110 την ALL STAR 1, αλλά μεγάλος νικητής ήταν το μπάσκετ της περιοχής. Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στις δύο ομάδες ήταν οι παρακάτω:

AllStar 1 (Παύλος Νόντας-Αλέξης Κορογώνας):

Κλεφτάκης Θεοφάνης 5(1), Λαμπίρης Ευάγγελος 8, Σταβαράκης Γεράσιμος 5(1), Σιδέρης Κων/νος 12(4), Σαραντόπουλος Σαράντος 10(2), Μουργής Θεόδωρος 1, Τόμπρος Δημήτριος 14, Αναστασόπουλος Λεωνίδας 6, Κατσιαρίμπας Γεώργιος 11(1), Βούλγαρης Ιωάννης 17, Γιαννακόπουλος Δημήτριος 9(1).

AllStar 2 (Αντώνης Κούτρης-Γεώργιος Τσατσουλής):

Αντωνόπουλος Ιωάννης 5(1), Καμαρινός Σταύρος 8, Κωνσταντόπουλος Χρήστος 7(1), Μπούσι Σιλβέστερ 16(2), Σπύρου Παναγιώτης 6(2), Παναγιώτου Παναγιώτης 2, Μπάχα Μιχαήλ 11, Σιαμπάνης Κων/νος 6, Τόσκα Έλιο 9(1), Σάββα Γώργιος 4, Τσιλιμίγκρας Σταύρος 21(2), Μανωλάκης Παναγιώτης 15.

       Πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα αναδείχθηκε ο Σιλβέστερ Μπούσι του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΄΄ΚΑΛΑΜΑΤΑ΄΄, που παρέλαβε το βραβείο του από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας κ. Ευάγγελο Ξυγκώρο.

Ο διαγωνισμός τριπόντων

       Ο Σταύρος Καμαρινός του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ ΄΄ΚΑΣΤΡΟ΄΄, αναδείχθηκε νικητής στον διαγωνισμό τριπόντων, καθώς κέρδισε στον τελικό με 12-8τον Σιλβέστερ Μπούσι του Σ.Κ. ΄΄ΚΑΛΑΜΑΤΑ΄΄ Το νικητή βράβευσε η κ. Νατάσσα Κυριακοπούλου.

       Στον διαγωνισμό τριπόντων συμμετείχαν ακόμα οι: Γεώργιος Προκόπος (ΑΣ ΠΑΝΑΣ ΚΑΝΔΗΛΑΣ), Άγγελος Σπανάκος (ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ.), Ευάγγελος Λαμπίρης (ΓΑΕΤ ΔΙΩΝ Ο ΚΥΠΑΡΙΣΣΕΥΣ).

Η τελετή λήξης και τα αναμνηστικά

     Στη τελετή λήξης του 4ου All Star Game δόθηκαν αναμνηστικά μετάλλια για την συμμετοχή, στους κριτές (Ειρήνη Βάγια – Βασιλική Καραλίδου – Σταυρούλα Μάλαμα), στους διαιτητές (Αντώνη Αναστόπουλο, Γιάννη Κυριακόπουλο, Μαρία Μπακετέα) και φυσικά σε όλους τους προπονητές και τους παίκτες που συμμετείχαν.

     Τις απονομές έκαναν: ο Πρόεδρος της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. κ. Σταύρος Κουκάκης, ο Γενικός Γραμματέας κ. Θανάσης Μακαρούνης, τα μέλη του Δ.Σ. κ.κ. Παναγιώτης Τσιμπούρης, Σπύρος Ηλιόπουλος και τα ιστορικά μέλη, κ.κ. Χρήστος Δαμουράς & Σπύρος Παυλάκος, ο επίτιμος Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών κ. Αλέκος Τσατάς και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Βασίλης Κοσμόπουλος.

    Τέλος να ευχαριστήσουμε θερμά τους Χορηγούς της εκδήλωσής μας, το ''ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ΄΄, την ΄΄ALLIANZ΄΄ & την ΄΄ΟΙΝΟΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ΄΄, αλλά και όλους τους φίλους του Αθλήματος, που με την παρουσία του απέδειξαν για άλλη μια φορά, γιατί το Μπάσκετ θεωρείται το πρώτο άθλημα στην Πατρίδα μας.

 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 

 

 

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.

σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε

το 4ο ALL STAR GAME Α1΄ Κατηγορίας Ανδρών Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.  

Ο αγώνας θα διεξαχθεί 
τη Κυριακή 02 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 18:00, 
στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο ΄΄Τέντα΄΄ Καλαμάτας.
Την ίδια ημέρα και ώρα 16:00, θα διεξαχθεί αγώνας επίδειξης μεταξύ 
των Κλιμακίων Παγκορασίδων της Ένωσής μας.
Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν στa
ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ ΄΄S.O.S.΄΄

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                     Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
              ΣΤ. ΚΟΥΚΑΚΗΣ                          ΑΘ. ΜΑΚΑΡΟΥΝΗΣ