Επικοινωνήστε μαζί μας
Social Media

Ξεκινάνε οι εργασίες για την ενεργειακή αναβάθμιση της Τέντας

Ξεκινάνε οι εργασίες για την ενεργειακή αναβάθμιση της Τέντας
14 Απρ
2022

 

   Ανακοινώσαμε αρκετές τροποποιήσεις σε αγώνες πρωταθλημάτων που θα διεξαχθούν στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο «Τέντα» Καλαμάτας και ήταν οι πιο ευχάριστες τροποποιήσεις, καθώς αιτία ήταν η έναρξη εργασιών για την ενεργειακή αναβάθμιση της Τέντας με ψύξη-θέρμανση.

   Αντιλαμβάνονται λοιπόν όλοι οι φίλοι του αθλητισμού και περισσότερο της καλαθοσφαίρισης, την μεγάλη σημασία αυτού του έργου και πόσο θα βοηθήσει στην καλύτερη λειτουργία της Τέντας.

   Πρόκειται για ένα έργο προϋπολογισμού 340.000 ευρώ καθώς με τις εργασίες αυτές, αναβαθμίζεται το μεγαλύτερο γήπεδο της περιοχής μας, που θα μπορεί να φιλοξενήσει αγώνες υψηλότερου επιπέδου.

   Θα θέλαμε να συγχαρούμε τον Δήμαρχο Καλαμάτας κ. Αθανάσιο Βασιλόπουλο, που έκανε γρήγορα πράξη, κάτι που υποσχέθηκε πριν λίγους μήνες μόλις, παίρνοντας όλες τις απαραίτητες πρωτοβουλίες.

   Θέλουμε να ευχαριστήσουμε –για μία ακόμα φορά- όλους όσους συνέβαλλαν στην γρήγορη εξέλιξη του έργου. Τον Πρώην Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των Κτιριακών Υποδομών κ. Αθανάσιο Γιάνναρη, αλλά και τον Πρόεδρο κ. Τίμο Κατσίπο.

   Αναμένουμε ευχάριστα νέα και από άλλες Δημοτικές Αρχές, στο επίπεδο των Αθλητικών υποδομών και όχι μόνο, προκειμένου να παίζει το αγαπημένο της άθλημα η νεολαία μας χωρίς προβλήματα.

     Εμείς, ως διοικητικό συμβούλιο της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. θα είμαστε πάντα στο πλευρό κάθε Δημοτικής Αρχής, που επιθυμεί να βελτιώσει τις αθλητικές εγκαταστάσεις της.