Επικοινωνήστε μαζί μας
Social Media

Συναντήσεις του Προέδρου της Ε.Ο.Κ. κ. Βαγγέλη Λιόλιου, με τους Δημάρχους Καλαμάτας, Μεσσήνης και τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας.

Συναντήσεις του Προέδρου της Ε.Ο.Κ. κ. Βαγγέλη Λιόλιου, με τους Δημάρχους Καλαμάτας, Μεσσήνης και τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας.
23 Μαρ
2022


       Με αφορμή την παρουσία του στις εορταστικές εκδηλώσεις στην Καλαμάτα, ως επίσημος προσκεκλημένος από τον Δήμο Καλαμάτας, για την επέτειο των 201 χρόνων από την Απελευθέρωση της πόλης, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.) κ. Βαγγέλης Λιόλιος, συναντήθηκε χθες με τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας, κ. Χρυσόστομο, με τον Δήμαρχο Καλαμάτας, κ. Θανάση Βασιλόπουλο και τον Δήμαρχο Μεσσήνης, κ. Γιώργο Αθανασόπουλο.

     Οι επισκέψεις του Προέδρου της Ε.Ο.Κ. ξεκίνησαν από τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας, κ. Χρυσόστομο, με τον οποίο συζήτησαν θέματα αθλητισμού, αλλά και κοινού ενδιαφέροντος. Ο Σεβασμιότατος του ευχήθηκε Υγεία και Καλή Επιτυχία στο έργο του.

     Οι συναντήσεις του Προέδρου της Ε.Ο.Κ. με τους Δημάρχους, είχαν μόνο θετικά αποτελέσματα, καθώς μέσα από εποικοδομητικές συζητήσεις που έγιναν στα δύο Δημαρχεία, προχωράνε οι συνεργασίες των Δήμων με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

       Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων, συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν την βελτίωση των αθλητικών υποδομών, με την υλοποίηση κλειστών γηπέδων-προπονητηρίων, ανάληψη αθλητικών εκδηλώσεων και δράσεις για την προώθηση της καλαθοσφαίρισης.

       Οι δύο Δήμαρχοι μάλιστα, ήταν θετικοί στο να συν-διοργανώσουν τη τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος κορασίδων στα τέλη Ιουνίου.

       Στη Μεσσήνη εξ άλλου, συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί και η προκριματική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος νεανίδων, το τριήμερο 15-17 Απριλίου 2022.

      Τον Πρόεδρο της Ε.Ο.Κ. κ. Βαγγέλη Λιόλιο, συνόδεψαν στις συναντήσεις αυτές, ο Πρόεδρος της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. κ. Σταύρος Κουκάκης, ο Γενικός Γραμματέας της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. κ. Θανάσης Μακαρούνης και το μέλος της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. κ. Γιάννης Κουτραφούρης.

       Το απόγευμα, ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Κ. κ. Βαγγέλης Λιόλιος, συναντήθηκε με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. στα γραφεία της Ένωσης στην Καλαμάτα, ενώ πραγματοποιήθηκε και τηλεδιάσκεψη με τα σωματεία της περιοχής, όπου μέσα σε ένα καλό κλίμα, συζητήθηκαν όλα τα προβλήματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο χώρο.

       Από τη πλευρά του, ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Κ. τους άκουσε προσεκτικά και τους ενημέρωσε για τις επόμενες κινήσεις που ετοιμάζει σε όλα τα επίπεδα, μεταφέροντας τους παράλληλα τον ενθουσιασμό και την αγάπη για αυτά που σκέφτεται να κάνει.

     Η βραδιά ολοκληρώθηκε, με τον Πρόεδρο της Ε.Ο.Κ. να παρακολουθεί στο Πνευματικό Κέντρο, την εορταστική συναυλία της Δημοτικής Φιλαρμονικής Καλαμάτας, με τίτλο «Η Γυναίκα στο ‘21»

     Τέλος, σήμερα ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Κ. θα παρευρεθεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Καλαμάτας.