Επικοινωνήστε μαζί μας
Social Media

Συνεργασία με το Γαλλικό Κολλέγιο IdEF για 50 Υποτροφίες

Συνεργασία με το Γαλλικό Κολλέγιο IdEF για 50 Υποτροφίες
11 Σεπ
2023

 

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και το Γαλλικό ΚολλέγιοIdEFμε χαρά ανακοινώνουν την δυνατότητα των αθλητών των ομάδων – μελών της ΕΟΚ γιαφοίτηση με υποτροφίαστο αναγνωρισμένο, πανεπιστημιακό πρόγραμμα Φυσικής Αγωγής τουΠανεπιστημίου της Σορβόννης(Sorbone Paris Nord), στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, η δράση αφορά σε 50 (πενήντα) υποτροφίες 50% στο Πρόγραμμα «Επιστήμες και Τεχνικές Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού -STAPS», οι οποίες θα απονεμηθούν σε αθλητές των ομάδων μελών της Ομοσπονδίας.

Οι Υποτροφίες ισχύουν μέχρι την πλήρη ολοκλήρωση των σπουδών των Υποτρόφων (1 έως 4 έτη) και καλύπτουν το 50% των διδάκτρων.

Θα κερδίσουν την υποτροφία οι 1οι50 που θα κάνουν αίτηση και προσκομίσουν τα απαραίτητα έντυπα που θα ζητηθούν.

Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως 17 Σεπτεμβρίου 2023 και η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα λάβει χώρα στις 29 Σεπτεμβρίου 2023

Αιτήσεις γίνονται τηλεφωνικά στο+30 210 69 80 772και στοe-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , κατόπιν ακολουθεί επικοινωνία για τα απαραίτητα χαρτιά που πρέπει να προσκομίσουν οι ενδιαφερόμενοι.

 

ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΟ 1