Επικοινωνήστε μαζί μας
Social Media

Κόπηκε η βασιλόπιτα του Μπάσκετ

Κόπηκε η βασιλόπιτα του Μπάσκετ
09 Φεβ
2024

 

     Παρουσία των Δημάρχων Καλαμάτας κ. Θανάση Βασιλόπουλου, Μεσσήνης κ. Γιώργου Αθανασόπουλου, Σπάρτης κ. Μιχάλη Βακαλόπουλου, του Δημοτικού Συμβούλου “ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕΤΑ΄΄ κ. Βασίλη Κανάκη και του κ. Δημήτρη Καλοφωλιά, Ειδικού Συμβούλου για θέματα τεχνικών υπηρεσιών και προγραμματισμού του Δήμου Μεσσήνης, αλλά και παραγόντων, προπονητών των σωματείων, έκοψε την Τετάρτη 7/2/2024 η Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. στα γραφεία της, στην Καλαμάτα, την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, μαζί με τους Διαιτητές και τους Κριτές.

   Ο Πρόεδρος της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. κ. Σταύρος Κουκάκης, ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους του Μπάσκετ, τόσο για την άριστη συνεργασία που υπάρχει με τους Διαιτητές και τους Κριτές, όσο και με τους εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης, που είναι πάντα στο πλευρό της Ένωσης και του μπάσκετ.

   Αναφέρθηκε ειδικά στους παρευρισκόμενους τρεις Δημάρχους, Καλαμάτας, Μεσσήνης και Σπάρτης, που έχουν στηρίξει το μπάσκετ όλα αυτά τα χρόνια.

     Με τη σειρά τους οι τρεις Δήμαρχοι, από την πλευρά τους στον σύντομο χαιρετισμό τους, ευχήθηκαν σε όλους τους παρευρισκόμενους  για τη νέα χρόνια και είπαν πώς θα στηρίξουν και πάλι τις προσπάθειες της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.

       Όλοι εν τω μεταξύ οι παρόντες στη  εκδήλωση άνθρωποι του μπάσκετ στην ευρύτερη περιοχή, είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές, για νέες επιτυχίες, διακρίσεις.

       Την πίτα ευλόγησε ο Αρχιμανδρίτης π. Αλέξιος Αρώνης, εκπρόσωπος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ.κ. Χρυσόστομου, που αναφέρθηκε στα οφέλη που έχουν οι νέοι που ασχολούνται με τον αθλητισμό.

     Τέλος τυχεροί της βραδιάς, που τους έπεσαν τα φλουριά της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, ήταν ο προπονητής κ. Σπύρος Ψυχογιός και ο νεαρός Αίαντας, που κέρδισαν από μία μπάλα μπάσκετ MOLTEN.

 

ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Πολυμέσα