Προπόνηση Κλιμακίου Παμπαίδων Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. - Μεσσήνη 7&8/03/2020

28 Φεβ
2020

Στα πλαίσια Λειτουργίας του Αναπτυξιακού Προγράμματος Ε.Ο.Κ., θα διεξαχθεί Προπόνηση του Κλιμακίου Παμπαίδων Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π., (Γεν. 2006 & 2007),το Σάββατο 07 και τη Κυριακή 08/03/2020 ώρα 11.00 – 13:00, στο Κ.Δ.Γ. Μεσσήνης.

-Στην προπόνηση έχουν επιλεγεί να συμμετέχουν οι παρακάτω αθλητές:

ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΕΣ 2006

ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, (Α.Π.Σ. ΠΡΩΤΕΑΣ), ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΑΣΟΝΑΣ, ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΜΑΡΙΝΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (Α.Ο. ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1980), ΚΙΤΣΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΚΥΖΙΛΗΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ, ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ (Γ.Α.Ε.Τ. ΔΙΩΝ Ο ΚΥΠΑΡΙΣΣΕΥΣ), ΛΙΝΑΡΔΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (Α.Σ.Κ. ΑΡΗΣ ΣΚΑΛΑΣ), ΜΠΑΚΟΥΡΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ (Σ.Κ. ΚΑΛΑΜΑΤΑ), ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Α.Σ. ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΚΡΟΝΟΣ), ΤΣΑΜΑΚΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΧΩΜΑΤΑΣ ΦΙΑΔΩΝΑΣ (Σ.Ε.Φ.Α. Ο ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ), ΚΑΤΣΙΠΟΔΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ (Γ.Σ. ΜΕΣΣΗΝΗΣ).

ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΕΣ 2007

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΛΙΑΚΑΣ ΟΡΕΣΤΗΣ, ΤΣΙΛΙΚΑΣ ΙΑΣΟΝΑΣ, ΤΑΒΟΥΛΑΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Α.Ο. ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1980), ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ, ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ (Α.Π.Σ. ΠΡΩΤΕΑΣ), ΛΑΓΟΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ, ΤΣΕΛΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (Σ.Ε.Φ.Α. Ο ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ), ΜΗΤΣΕΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (Α.Π.Σ. ΑΡΙΣ ΚΑΛ/ΤΑΣ), ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ (Σ.Κ. ΚΑΛΑΜΑΤΑ), ΤΖΩΡΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Γ.Α.Ε.Τ. ΔΙΩΝ Ο ΚΥΠΑΡΙΣΣΕΥΣ), ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ (Α.Ε.Μ. Ο ΠΟΛΥΒΙΟΣ), ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (Γ.Σ. ΜΕΣΣΗΝΗΣ), ΠΗΓΑΔΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (Σ.Κ. ΣΠΑΡΤΗ).

Την επίβλεψη θα έχουν, ο Ομοσπονδιακός Προπονητής , κ. Χρήστος Σγουρίτσας, και οι Προπονητές της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π., κ.κ. Νικόλαος Πεφάνης και Μιχάλης Μπακογιάννης.

-          μετακίνηση των αθλητών θα γίνει με ευθύνη του σωματείου τους.