Επικοινωνήστε μαζί μας
Social Media

Πειθαρχικό Δίκαιο Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.

Πειθαρχικό Δίκαιο Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.
23 Μαϊ
2023

 

      Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π., στην συνεδρίασή του, της 5/22-05-2023, μετά από εισήγηση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων, αποφάσισε να  επιβάλει, τις  παρακάτω ποινές, σύμφωνα με το Πειθαρχικό δίκαιο των κανονισμών της Ε.Ο.Κ. :

ΑΓΩΝΑΣ:  Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Ανδρών (Ημιτελικός PLAY-OFF),  ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ ΓΣ – ΛΑΚΩΝΑΣ ΑΓΟΝΓ, 18/05/2023.

 1) Στο σωματείο ΄΄ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ.΄΄, Ποινή έγγραφης επίπληξης, σύμφωνα με το άρθρο 82 παρ.2Αβ.

Η παραπάνω ποινή επεβλήθη διότι, κατά τη διάρκεια του παραπάνω αγώνα, φίλαθλοι της ομάδας ΄΄ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ.΄΄, δημιούργησαν ένταση και αντάλλαξαν ύβρεις με τους φιλάθλους της αντίπαλης ομάδας, με αποτέλεσμα οι Διαιτητές να ζητήσουν την εκκένωση του γηπέδου.

 

2) Στον αθλητή του σωματείου ΄΄ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ.΄΄ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟ ΣΤΕΦΑΝΟ, ποινή 4 αγωνιστικών ημερών, σύμφωνα με το αρθρ. 65 παρ. 2.

Η παραπάνω ποινή του επεβλήθη διότι, στο τέλος του παραπάνω αγώνα, επέδειξε έργω εξύβριση προς τον πάγκο της αντίπαλης ομάδας.

 

3) Οι αναπληρωματικοί αθλητές των ομάδων ΄΄ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ ΓΣ΄΄ & ΄΄ΛΑΚΩΝΑΣ ΑΓΟΝΓ΄΄ , τιμωρούνται με αποβολή εκ του αγώνος, ποινή που επεβλήθη από τους Διαιτητές, επειδή εισήλθαν κατά τη διάρκεια του παραπάνω αγώνα, στον αγωνιστικό χώρο.

 

4) Στο σωματείο ΄΄ΛΑΚΩΝΑΣ Α.Γ.Ο.Ν.Γ.΄΄, Ποινή έγγραφης επίπληξης, σύμφωνα με το άρθρο 82 παρ.2Αβ.

Η παραπάνω ποινή επεβλήθη διότι, κατά τη διάρκεια του παραπάνω αγώνα, φίλαθλοι της ομάδας ΄΄ΛΑΚΩΝΑΣ ΑΓ.Γ.Ο.Ν.Γ.΄΄, δημιούργησαν ένταση και αντάλλαξαν ύβρεις με τους φιλάθλους της αντίπαλης ομάδας, με αποτέλεσμα οι Διαιτητές να ζητήσουν την εκκένωση του γηπέδου.

 

5) Στον αθλητή του σωματείου ΄΄ΛΑΚΩΝΑΣ ΑΓΟΝΓ΄΄, ΜΠΑΤΣΑΚΗ ΣΩΚΡΑΤΗ, ποινή 2αγωνιστικών ημερών, σύμφωνα με το αρθρ. 63, παρ. 1

Η παραπάνω ποινή του επεβλήθη διότι, κατά τη διάρκεια του παραπάνω αγώνα, επέδειξε υβριστική συμπεριφορά σε φίλαθλο της αντίπαλης ομάδας.

 

6) Στον αθλητή του σωματείου ΄΄ΛΑΚΩΝΑΣ ΑΓΟΝΓ΄΄, ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟ, ποινή 4 αγωνιστικών ημερών, σύμφωνα με το αρθρ. 65, παρ. 2.

Η παραπάνω ποινή του επεβλήθη διότι, στο τέλος του παραπάνω αγώνα, επέδειξε έργω εξύβριση σε αντίπαλο αθλητή.

 

7) Στον αθλητή του σωματείου ΄΄ΛΑΚΩΝΑΣ ΑΓΟΝΓ΄΄, ΠΑΠΑΔΑΚΟ ΣΩΤΗΡΗ, ποινή 4 αγωνιστικών ημερών, σύμφωνα με το αρθρ. 65, παρ. 2 & ποινή 2 αγωνιστικών ημερών, σύμφωνα με το αρθρ. 72.

Συνολική Ποινή 6 αγωνιστικών ημερών.

Η παραπάνω ποινή του επεβλήθη διότι, στο τέλος του παραπάνω αγώνα, επέδειξε έργω εξύβριση σε αντίπαλο αθλητή ενώ είχε την ιδιότητα του αρχηγού της ομάδας.

 

ΑΓΩΝΑΣ:  ΠΑΙΔΩΝ (Β΄ ΦΑΣΗ),  ΚΟΜ ΠΕΛΑΣΓΟΣ - ΣΕΦΑ Ο ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ, 10/05/2023.

 Στον Προπονητή του σωματείου ΄΄Κ.Ο.Μ. ΠΕΛΑΣΓΟΣ΄΄,  κ. Α. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ, Ποινή  έγγραφης αυστηρής επιτίμησης, σύμφωνα με το άρθρο 83 παρ.1α, των κανονισμών της Ε.Ο.Κ.

Η παραπάνω ποινή του επεβλήθη διότι, κατά τη διάρκεια του αγώνα Β΄ Φάσης Παίδων, μεταξύ των ομάδων ΚΟΜ ΠΕΛΑΣΓΟΣ – ΣΕΦΑ Ο ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ, που διεξήχθη στις 10/05/2023, επέδειξε υβριστική συμπεριφορά  προς τους Διαιτητές του αγώνα΄΄.