Επικοινωνήστε μαζί μας
Social Media

Λειτουργία Σχολής Διαιτητών Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κεντρικής & Νότιας Πελοποννήσου

Λειτουργία Σχολής Διαιτητών Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κεντρικής & Νότιας Πελοποννήσου
28 Σεπ
2017

 

ΠΡΟΣ :       ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.

                         Ε Δ Ρ Ε Σ   Τ Ο Υ Σ

                ----------------------------

                                                                                                                                               

Κύριε Πρόεδρε,

 

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Κεντρικής & Νότιας Πελοποννήσου, σε συνεργασία με την Ε.ΚΑΣ.ΚΕ.ΝΟ.Π., διοργανώνει Σχολή Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης τον μήνα Νοέμβριο.

Προκειμένου να επικοινωνήσετε τη λειτουργία της σχολής τόσο σε παλιούς αθλητές σας, όσο και σε εν ενεργεία (ηλικίας από 17 έως 27 ετών), οι οποίοι αφού αποφοιτήσουν, θα μπορούν να στελεχώσουν στο μέλλον τον Σύνδεσμο Διαιτητών Κεντρικής και Νότιας Πελοποννήσου, παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες.

Υπεύθυνοι της σχολής είναι οι κ.κ. Νάστος Λάμπρος (κιν. 6947-158530) & Ρίζος Πέτρος (κιν. 6947-126864) και η έναρξή της έχει προγραμματιστεί Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017, ώρα 19:00, στα Γραφεία του Συνδέσμου (Μαιζώνος 57 & Ευριπίδου – Καλαμάτα).

- Οι Δηλώσεις Συμμετοχής θα πρέπει να υποβληθούν το αργότερο μέχρι της 30 Οκτωβρίου 2017, στην Γραμματεία της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. (Δ/νση: Μαιζώνος 57 & Ευριπίδου/241 32 Καλαμάτα) / Τηλ. & fax 27210-93433 / E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

 

Επισυναπτόμενα 1