Επικοινωνήστε μαζί μας
Social Media

Πανελλήνιο Κορασίδων ΟΠΑΠ: Εσπερίδες Καλ.– Ολυμπιάδα Αλεξ. 83-50

Πανελλήνιο Κορασίδων ΟΠΑΠ: Εσπερίδες Καλ.– Ολυμπιάδα Αλεξ. 83-50
29 Ιουν
2022

   Δεν δυσκολεύτηκαν οι Εσπερίδες Καλλιθέας να κάμψουν με 83-50 την αντίσταση της Ολυμπιάδας Αλεξανδρούπολης στο κλειστό της Τέντας στην Καλαμάτα στην πρεμιέρα των υποχρεώσεών τους για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων ΟΠΑΠ.

    Οι Εσπερίδες ξεκίνησαν καλύτερα τον αγώνα με την Ολυμπιάδα ωστόσο, να προσπαθεί να κρατηθεί κοντά στο σκορ.

   Μετά το πρώτο δεκάλεπτο η ομάδα της Καλλιθέας πίεσε στην πρώτη μπάλα τις παίκτριες της Ολυμπιάδας, έγιναν πολλά κλεψίματα και με τις Στολίγκα και Αρσενιάδου να σηκώνουν το βάρος στο σκοράρισμα, το τέλος του ημιχρόνου έδειξε +30 (54-24).

   Το σκηνικό ήταν ανάλογο και στο τρίτο δεκάλεπτο με τις Εσπερίδες να διευρύνουν το προβάδισμα (68-31, 28’30’’), ενώ από την Ολυμπιάδα η Οζέν και η Χόνδρου ήταν αυτές που έδιναν λύσεις στην επίθεση. Τέλος της αναμέτρησης βρήκε τις Εσπερίδες να παίρνουν το ροζ φύλλο αγώνα με 83-50.

Διαιτητές: Μπακετέα, Μπαβέλας
Δεκάλεπτα: 22-13, 54-24, 70-35, 83-50
Εσπερίδες Καλλιθέας (Μπούτας): Στολίγκα 28(2), Τζουνοπούλου 6(2), Σύψη, Αρσενιάδου 26, Βίγκα 9, Μανωλοπούλου 8, Καρδιασμένου, Τσούρντου, Αγραφιώτη 5(1), Σταθάτου, Κωστοπούλου 1.
Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης (Γιαβρίδης): Χόνδρου 11(3), Χιδεκίδου, Τσελιπιώτη 5, Καράμπελα 2, Οζέν 28(2), Βραχιόλογλου, Καραβούζη, Χρηστίδη 4, Πασγανίδου, Καραφυλλίδη.

Δηλώσεις:

Θανάσης Μπούτας (προπονητής Εσπερίδων Καλ.): Ξεκινήσαμε αγχωμένοι στα πρώτα λεπτά, κάτι το οποίο ήταν αναμενόμενο γιατί τα κορίτσια είχαν την πίεση. Σταδιακά ανεβάσαμε ρυθμό και  βρήκαμε σκορ από πολλές αθλήτριες. Θα συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο και στα επόμενα παιχνίδια. Συγχαρητήρια στην αξιόμαχη ομάδα της Ολυμπιάδας Αλεξανδρούπολης και της ευχόμαστε καλή συνέχεια»

Ναταλία Αρσενιάδου (Αθλήτρια Εσπερίδων Καλ.): «Σαν πρώτο παιχνίδι δείξαμε ήθος και υπομονή. Βγάλαμε στο γήπεδο ό,τι είχαμε σχεδιάσει. Συγχαρητήρια στην Ολυμπιάδα, καθώς έχει μια εξαιρετική ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε δυνατά και εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες».

Μιχαλης Γιαβρίδης (προπονητής Ολυμπιάδας Αλ.): «Παίξαμε απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα με διαφορετικούς στόχους. Ήμασταν σε κακή μέρα και θα μπορούσε η ομάδα μας να ήταν πιο ανταγωνιστική. Εύχομαι καλή συνέχεια στις Εσπερίδες και εμείς να παρουσιαστούμε πιο συγκεντρωμένοι και καλύτεροι στη συνέχεια».

Μπεγκούμ Οζεν (Αθλήτρια Ολυμπιάδας Αλ.):  «Είμαστε μια καλή ομάδα, αλλά παρουσιαστήκαμε σε κακή μέρα.  Πιστεύω ότι στους επόμενους αγώνες θα είμαστε πιο ανταγωνιστικές και θα δείξουμε ένα διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο».

Επισυνάπτονται φωτογραφίες, Video &  Στατιστικά του αγώνα

 

Πολυμέσα