Επικοινωνήστε μαζί μας
Social Media

Με επιτυχία διεξήχθη το Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Try-Out στην Καλαμάτα

Με επιτυχία διεξήχθη το Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Try-Out στην Καλαμάτα
18 Δεκ
2023

 

     Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Try-Out στην Καλαμάτα, όπου συμμετείχαν πέντε ομάδες (Α.Ε.Κ. ΚΑΛ/ΤΑΣ, Α.Ο. ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1980, Σ.Κ. ΚΑΛΑΜΑΤΑ, Α.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ/ΤΑΣ και ο Γ.Σ. ΜΕΣΣΗΝΗΣ) με αθλητές γεννημένους τα έτη 2010 & 2011.

       Πραγματοποιήθηκαν συνεχόμενοι αγώνες, με τους νεαρούς αθλητές να χαίρονται το παιχνίδι και να διασκεδάζουν μέσα από τους διαδοχικούς αγώνες.

     Ήταν τέτοια η χαρά και η διασκέδαση των παιδιών, που πλέον μπήκε σοβαρά η ιδέα να καθιερωθεί αυτό το τουρνουά, σε κάθε ευκαιρία που μπορεί να το διοργανώσει η Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. και σε άλλες πόλεις των τριών Νομών.

       Τους αγώνες παρακολούθησε ο Περιφερειακός Προπονητής κ. Γιάννης Κουσούλης, που είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τους αθλητές της “επόμενης ημέρας”, καθώς από τον Φεβρουάριο και έπειτα θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις σε αυτές τις ηλικίες (2010, 2011), αφού ολοκληρωθούν οι αγώνες και οι υποχρεώσεις του Αναπτυξιακού Προγράμματος.    

   Παρευρέθηκαν ακόμα, ο Πρόεδρος της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. κ. Σταύρος Κουκάκης, ο Γενικός Γραμματέας κ. Θανάσης Μακαρούνης, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων κ. Σπύρος Ηλιόπουλος, το μέλος του Δ.Σ. κ. Νίκος Κυριακουλάκος, καθώς και παράγοντες, προπονητές των τοπικών ομάδων της Μεσσηνίας.