Επικοινωνήστε μαζί μας
Social Media

Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης - Διαδικτυακός Τόπος

Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης - Διαδικτυακός Τόπος
07 Μαϊ
2018

 

ΠΡΟΣ :  ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ E.KA.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.

                           Ε Δ Ρ Ε Σ   Τ Ο Υ Σ

-------------------------------------------------------------

 

Κύριε Πρόεδρε,

 

Είναι γεγονός ότι πολλές φορές στα σωματεία δημιουργείται η αίσθηση κάποιας αδικίας από τους Διαιτητές τόσο στην εφαρμογή των κανονισμών παιδιάς, όσο και του Πειθαρχικού Δικαίου της Ε.Ο.Κ. Είναι λογικό τα σωματεία να απευθύνονται στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π., είτε εγγράφως, είτε τηλεφωνικά, ενημερώνοντας τα αρμόδια όργανα της Ένωσης.

       Είναι δικαίωμα των σωματείων η αποστολή έγγραφης διαμαρτυρίας στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, πλην όμως θεωρείται απαράδεκτη η εκτόξευση μέσω αυτών, απειλών, ειρωνικών ή χλευαστικών σχολίων, για τους Διαιτητές ή την Διοργανώτρια Ένωση. Πολλοί δε περισσότερο, όταν αθλητές – προπονητές & διοικητικοί παράγοντες, εκφράζονται με απαράδεκτο τρόπο, όχι μόνο στα μέσα μαζικής ενημέρωσης αλλά και στους διαδικτυακούς ιστότοπους (στα διάφορα sites & facebook).

       Εφόσον δημιουργούνται τέτοια θέματα, ιδιαίτερα δε όταν αυτά προκαλούν δυσφήμηση του Αθλήματος, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης, θα παρεμβαίνει αυτόματα όπως του δίνει το δικαίωμα το άρθρο 87 των κανονισμών της Ε.Ο.Κ. οι δε παραβάτες, εκτός από την επιβολή πειθαρχικών ποινών, ανάλογα με την σοβαρότητα του παραπτώματος, θα παραπέμπονται στον αθλητικό εισαγγελέα.